Best of X-hund.dk – en ligegyldig top 5

Denne her hjemmeside har været aktiv i over fem år på domænet www.x-hund.dk. På de fem år, har jeg indtil videre skrevet 237 indlæg. Vel i snit lidt under et indlæg om ugen.

Det har primært om alt muligt, men primært inspireret af historier fra medierne, mine erfaringer som familiefar, min interesse for musik og elektronik eller tilfældige vanvittige indfald. Altså i den grad en masse ligegyldigt lort!

Nu har jeg så opprioriteret indlægsfrekvensen, og dermed er der også kommet mange nye læsere til – og tak for det. Og de har jo også fortjent, at få noget af det allerbedste fra de sidste fem år her på bloggen – uden selv at skulle lede hele siden igennem. Derfor præsenterer jeg her en mere eller mindre tilfældig “Best of X-hund.dk – en ligegyldig top 5″.

Best of X-hund.dk – en ligegyldig top 5

  1. Test dig selv – har du en fætter fra Nigeria
  2. Hvor gammel skal man egentlig være for at se Star Wars
  3. Hvor jeg dog hader bakkens åbning
  4. Fup eller fakta på X-hund.dk
  5. Tag dog toget til Gedser

Og hvis du er særlig interesseret i at læse om mine oplevelser med mine børn, kan du jo læse hele baduljen her.

Må jeg iøvrigt anbefale funktionen “Tilfældige indlæg” nederst i højremenuen. Den giver mig ofte et morsomt tilbageblik, på noget jeg skrev for lang tid siden. Og nogen gange griner jeg højlydt. Ja, man er vel selvoptaget…

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!