Skal du til “kulturnat” – fredag aften?

Så er det i aften, at den årlige kulturnat løber af staben. Et væld af spændende og underholdende arrangementer fylder København med mennesker, der skal på museum, besøge ministerier, høre musik eller komme i stødet med lys og lyd.

Men helt ærligt. Hvad er det for et misvisende navn. Kulturnat. Langt de fleste arrangementer slutter altså inden kl. 23 – og der er det efter min bedste overbevisning stadigvæk aften. Ja, sen aften, men ikke nat.

Og jo, der er da arrangementer der slutter både kl. 00.00 og senere. Men der er også arrangementer der slutter kl. 21. Og det er der altså ikke meget nat over!

Er det nat når disse arrangementer slutter? Totalt næppe!!

Her har vi et tilfældigt udsnit fra programmets første side. Og man tænker da, at man ihvertfald ikke får behov for en natbus…

Så kald dog for satan det i øvrigt sikkert udmærkede arrangement, hvad det er: En kulturaften!!

Personligt regner jeg med at bruge hele aftenen i Miljøministeriet, hvor jeg vil lave pandekager over bål i perioden 17.30-22.00(!!?). Jeg vil altså stå i Miljøministeriet og fyre CO2 direkte ud i atmosfæren og på den måde få bedre kendskab til miljøspørgsmål. Godt så…

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!