Om mig..

Lad mig fortælle lidt om mig selv: Mit navn er Andreas Fensholm. Blev født d. 18. november i det herrens år 1977 på  Kolding Sygehus. Mine forældre var på det tidspunkt (og er det for så vidt stadig) Hr. Hans Øster og Frk. Anne-Grete Fensholm (Og ja, den er god nok, jeg er en bastard). Og min ringe viden om spædbørn gør derfor også, at jeg ret skråsikkert kan sige, at jeg ved den givne lejlighed så væsentligt mindre tiltalende ud end på billedet herunder.
Kolding => Fredericia => Holbæk => Brønshøj => Østerbro => København NV => Albertslund. Så er du blevet sparet for min livshistorie, der med garanti er mindst lige så uinteressant som Per Stig Møllers sokker.
Albertslund er der jeg er sidder i dag. I rækkehus og og med en sød lille kone og tre møgunger. Ja, lyder det ikke dejligt.

Andreas

Og jeg er vel egentlig det man ville kalde en gennemsnitsmand. Bare lidt yngre, lidt lavere, og lidt lettere. Og med 1,3 barn for meget, 100.000 kr for lidt i indtægt om året, uden medlemskab til et fitnesscenter, uden nogen som helst interesse i biler og helt og aldeles uden planer om at investere i det nyeste inden for vinkøleskabe.

Så joh, jeg er helt almindelig. Og derfor vil jeg forsøge at skrive så lidt almindeligt som muligt herinde, men det ender sku nok alligevel som en gennemsnitsblog. Med alt for langt mellem både indlæg og besøgende.
Men skulle du alligevel have lyst til at læse en smule af det vrøvl og pjat min gennemsnitshjerne kan præstere, så vil jeg forsøge at gøre mit til, at du trækker på smilebåndet. Så kan du måske til gengæld give mig et par øjeblikke, hvor jeg forhåbentlig får dig til at smile lidt indvendigt og måske endda skrive en sjov modreaktion eller noget andet spas(ellers er det jo ihvertfald et hit mere på siden).

Jeg håber vi ses, og at vi i fællesskab kan gøre dette til et dejligt hyggehjørne på nette’.

And

PS: Jeg har haft mine ben dyppet til underknæet i smeltet smør under forfatningen af denne tekst, så du har bare at smage når jeg serverer drømmekage!!

About the Author

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!