Så er der VM i cykling!!

Så oprandt dagen! VM i København/Rudersdal er i gang.

Og her til morgen tog jeg mine unger under armen og bevægede mig mod Rådhuspladsen for at få et glimt af nogen af de store stjerne. Min søn på fem synes det var det fedeste i verden, mens min datter på tre var mere indifferent. Eller tenderende til det genstridige…

Vi er klar til rytterne!

Nå, men vi kom derind og så på afstand rytterne blive præsenteret på scenen. Så gik vi op mod startområdet og fik os en god plads ved barrieren, så vi var klar til at rytterme nærmede sig starten.

Viola holdt opmærksomheden i relativt kort tid, og sad så ellers i klapvognen og kværnede gulerødder. Men Vitus og jeg fik set alle rytterne på deres vej til startområdet, og det var noget af en oplevelse.

Og nu sidder vi klar foran fjernsynet til at følge et historisk cykelløb på dansk grund!! Hvis resten af familien ellers tillader det…

Sylvain Chavanel på vej til indskrivning

Kurt Asle Arvesen

Et af de danske håb, Chris Anker Sørense

Nogen italienere...

Superstjerne og favorit: Philippe Gilbert

Det australske hold. Er det Stuart O'Grady i midten?

Måske favoritten over dem alle: Mark Cavendish

Den evige dark horse: Thomas Voeckler fra Frankrig

Den danske veteran Nicki Sørensen

Frank Schleck

Du kan også se mine billeder fra onsdagens enkeltstart.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!