Fantastisk cykelfest i København!

Omkring kl. 15 i eftermiddag fik jeg bevæget mig langs enkeltstartsruten ned mod opløbsstrækningen på Rådhuspladsen. Der var fantastisk stemning langs ruten og vildt mange begejstrede tilskuere.

Jeg nåede ned til opløbsstrækningen lige før den sidste gruppe med favoritterne blev sendt ud på ruten. En god plads ved barrieren gjorde mig i stand til at se de største ryttere køre lige forbi mig, når de med deres sidste anstrengelser kørte de sidste 250 meter mod målstregen.

Og for satan det var fedt!! Kommentatorerne holdt os godt opdateret om mellemtiderne og om, hvilke ryttere der var på vej. Stemningen var fantastisk, og der blev klappet, banket og hujet af tusindvis af mennesker hver gang en ny rytter kørte forbi.

Så det var sgu i sandhed en forrygende eftermiddag!! Som jeg er meget glad for, at jeg ikke gik glip af.

Her kan I se nogle af mine bedste fotos af rytterne.

Australiens Jack Bobridge blev nr. 5 -her overhaler han Janez Brajkovic

Den 4-dobbelte verdensmester Fabien Cancellara ender på 3. pladsen

Hep, hep, hep!!

Det danske håb Jakob Fuglsang. Han endte på en flot 10. plads

Bradley Wiggins formåede at snyde Cancellara og snuppede sølvmedaljen

Veteranen David Millar ender på 7. pladsen

Tony Martin på vej mod guldmedaljen!

De tre medaljevindere hyldes på podiet

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!