30 days of blog – hvordan gik det?

Sidste fredag kom mit sidste daglige indlæg som del af mit manifest 30 days of blog. Jeg iværksatte projektet for at følge op på, at jeg i lang tid havde været uhyrlig sløv til at opdatere bloggen. Så for at presse mig selv, proklamerede jeg, at jeg ville skrive et nyt indlæg hver dag i 30 dage.

Og hvordan gik det så?

Personligt synes jeg det gik godt. På nær en enkelt dag, er der kommet nye indlæg hver dag. Og den dag det gik galt, vil jeg tillade mig at skyde al skylden på en Iphone app, der i den grad modarbejdede mig.

Og der har været rigtig mange besøgendepå bloggen i de 30 dage. Faktisk har jeg i den måned haft i omegnen af 700 besøg fra ca. 360 besøgende, hvilket er en markant stigning fra tidligere.

Nogen indlæg var mere populære end andre, og jeg erkender da også at kvaliteten var stærkt svingende. Her er en liste over de mest populære indlæg.

  1. Svar fra Amalienborg – de gad sgu ikke have min tvillingebarnevogn… Men noget om de kongelige er åbenbart det de unge vil have.
  2. Familie på fem uden tag over hovedet – det så ikke godt ud for dem på det pågældende tidspunkt. Jeg kan dog berolige med, at de nu rent faktisk har fået den pågældende lejlighed.
  3. Hvem er det kendte designerpar? – Ja, tabloidpressen gjorde det jo nemt for os. Måske skal jeg lave mere af den slags?
  4. Manifest: 30 days of blog – selve manifestet fik en del besøgende, hvilket jo glæder. Håber andre kan lade sig inspirere.
  5. Hjemme hos os elsker vi musik – folk elsker åbenbart youtube klip med børn der danser…

Men alt i alt var det en fed proces. Det var fedt at være tvunget til at skrive og finde på. Det kommer der altid noget godt (og noget dårligt) ud af. Jeg er glad for alle jeres besøg og især jeres kommentarer. Forhåbentlig har det gjort mig bedre til at være opmærksom på at få indtrykkende skrevet ned, så de kan deles med de af jer, der rent faktisk stadig gider at læse det.

Så vi ses snart igen til endnu mere halløj på x-hund.dk – internettets svar på småt brændbart…

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!