Endelig: Sådan får du Netflix på Boxee Box

Nu kan du endelig se Netflix på din Boxee Box i Danmark

Siden Netflix dukkede op på det danske marked, har man kunne streame film på en lang række platforme. Men ejere af Boxee Box har indtil nu været ladt i stikken, da Netflix app’en ifølge både Netflix og Boxee ikke fungerer uden for Nordamerika.

Men så blev jeg via det svenske Boxee community opmærksom på et lille tweak, der nemt giver dig adgang til Netflix på din Boxee Box.

Det foregår via en gratis VPN-service der hedder freecanadaVPN. Og det er endda ganske gratis.

Den svenske side påstår, at både din Boxee Box og din Netflix konto skal være forbundet med Facebook. Jeg ved ikke, om det er korrekt, men det fungerer ihvertfald når begge er forbundet med Facebook.

Du skal gøre følgende:

 1. Gå til http://www.freecanadavpn.com/
 2. Noter det fire-cifrede kodeord i øverste højre hjørne af siden
 3. Gå ind i dine settings på Boxee Box: Settings > Network > VPN
 4. Indtast følgende indstillinger:
  Connection type: PPTP
  Server: freecanadavpn.com
  Account: Free
  Password: den fire-cifrede kode, du noterede før
  Encryption required: Sæt hak
  Tryk connect

Gå nu ind i dine apps og find Netflix. Hos mig lå den under “All”. Så skal den bare åbnes og der skal logges ind, og så kan du endelig se Netflix på Boxee Boxen. Og indtil videre fungerer det forrygende hos mig.

Og som ekstra bonus, er det den canadiske Netflix du har adgang til. Det betyder større og nyere indhold, selvom du dog ikke kan finde det lokale indhold, som vi er vandt til fra den danske udgave af Netflix.

Det eneste jeg er i tvivl om, er hvad der sker når passwordet på https://freecanadavpn.com skifter. Men det er jo ikke værre, end at det lige kan sættes ind, hvis der er problemer.

Og mange tak til www.sweboxee.se for at gøre opmærksom på denne mulighed!

UPDATE: Ja, træerne vokser jo desværre ikke ind i himlen. Det viser sig, at freecanadavpn.com ofte skifter password, så man er nød til at tjekke dette inden man vil bruge Netflix på Boxee Box og så tilslutte med det nye password. Heldigvis husker Boxen dog dit Netflix login, så det skal du ikke forholde dig til igen.

Derudover har jeg fået en kommentar om, at det er en langsom VPN forbindelse. Navigation i Netflix appen foregår smertefrit, men den er lige lovlig lang tid om at loade videoerne. Men når de først kører, har jeg ikke oplevet problemer.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!