Hey Christiania! Hvorfor skal vi betale?

Velkommen til den virkelige verden!

Misforstå mig endelig ikke. Jeg har stor sympati for Christiania, og har altid nydt at komme der.

Men jeg forstår ikke helt, hvorfor beboerne vil have alle os andre til at betale for, at de kan overtage deres boliger. De har i forvejen fået dem tilbudt til en pris, der ligger markant under markedsprisen, hvilket vel i sig selv er en tabt indtægt for skatteborgerne i forhold til, hvis bygningerne var blevet solgt på det frie marked. Og det har jeg sådan set heller ikke noget imod.

Men nu vil christianitterne så have os alle sammen til at købe folkeaktier, så de kan slippe billigere selv. I forvejen betaler de formentlig Københavns laveste huslejer, og nu skal vi andre altså spytte i kassen, så huslejerne ikke skal stige….til et niveau, der formentlig stadig ville have været det laveste i København, selvom de betalte de 75 mio. kr. selv!

Der bor ca. 1000 mennesker på Christiania, og hvis bare 500 af dem er voksne med et arbejde, så skal de i gennemsnit skaffe 150.000 for selv at købe bygningerne af staten.

Altså hvorfor er det lige, at de ikke kan låne penge til fast ejendom ligesom alle os andre?

Ja, som I måske allerede har regnet ud, kommer der altså ingen penge i kassen fra min side!

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!