Flerkoneri er bare begyndelsen…

Bring on the women! I'm getting married. Again...

Liberal Alliances folketingskandidat Joachim B Olsen luftede i går sin mening om flerkoneri. Det mener han principiel ikke, at der skal være noget til hinder for, hvis to kvinder og en mand ellers kan blive enige om det arrangement. Han mener desuden ikke, at staten skal bestemme, om han skal have sikkerhedssele på.

På x-hund.dk har vi fra pålidelige kilder erfaret, at dette kun er startskuddet til en storstilet indsats fra Liberal Alliance, så de kan sikre en masse mandater til folketingsvalget den 15. september. Derfor kan vi i de kommende dage forvente følgende “principielle” holdninger fra LA:

  • Folketingskandidat og søster til Anders Samuelsen Mette Bock mener principielt, at der intet til hinder er for, at mænd eller kvinder indgår registrerede partnerskab med større husdyr. “Så længe der sker af egen fri vilje og helt frivilligt”, udtaler Mette Bock, og fortsætter med overdrevet skinger stemme: “Tvangsægteskaber mellem mennesker og dyr er noget af det mest uliberale der findes.”
  • Folketingskandidat i Nordjylland og leder af plejehjem Thyra Frank mener ikke, at staten skal bestemme, hvor hun må ryge. “Hvis jeg har brug for en smøg, når jeg står og laver mad til de ældre, så skal jeg have lov til det.” udtaler hun og brøler videre: “De gamle kan jo bare lige rulle rolatoren ud på altanen. Man kan jo ikke forvente, at jeg går ud og ryger. Der er jo skidekoldt!”
  • Anders Samuelsen vil inden for et par dage melde ud, at han principielt er imod, at staten skal blande sig i, om han kører overfor rødt eller kører for hurtigt. “Så længe det ikke skader andre, kan jeg ikke se det fjerneste problem i, at jeg liger sniger mig over før rødt”, udtaler en lige lovlig ophidset Anders Samuelsen og fortsætter: “Og helt ærligt, om jeg kører 130 eller 175 på motorvejen, kan jeg da virkelig ikke se, at staten skal blande sig i. Jeg har jo ofte travlt, når jeg skal nå byrådsmøderne i Horsens” pruster Anders Samuelsen.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!