Vil du sende dit guld til denne mand?

Jeg så tilfældigvis fjernsyn tidligt på eftermiddagen forleden dag. Og det gik op for mig, at målgruppen af de her reklamer er en helt anden end om aftenen.

Der bliver i den grad talt til muligheden for en hurtig gevinst. F.eks. i et væld af online bingotjenester jeg ikke vidste eksisterede.

Og så er der bundefangerne over dem alle: Brevguld.dk. “Har du guldsmykker du ikke længere bruger? Så forvandl dit guld til penge med Brevguld”…

HAN skal da have alt mit guld!

Jamen jeg sender da lige mit guld!!

Der er ingen tvivl om, at jeg på baggrund af en TV-reklame i eftermiddagssendefladen, går i gang med at rydde skabe og skuffer i søgen efter gamle aflagte armbånd og halskæder for tusindvis af kroner, som jeg fuldstændigt ukritisk smider i en kuvert og med PostDanmarks topeffektive distributionsmaskine. Fuck arvestykker og affektionsværdi!! Jeg kan få penge for mit gamle lort!! Eller…

Og så stiller jeg da spørgsmålstegn ved, om vekselkursen for guldet ikke kan fås bedre ved en hvilken som helst guldsmed. Eller i Silvan for den sags skyld.

Men man må da indrømme, at når forretningen er kørende, har de jo vist, at folk er dumme nok til at hoppe på den. Så lur mig, om ikke der sidder en lille flok sigøjnere på en kiste i brevguld.dk’s hovedkvarter og trækker i trådende… For husk, at du aldrig må lade sigøjnerne komme i nærheden af dit guld.

Men det kan jo være, at man skal se, om det funger. Derfor har jeg sendt alle konens smykker til brevguld.dk. Så nu er jeg spændt på hvad de giver for to kg blik/rav/slebne flintesten/lædersnor/4 g. sølv…

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!