Jeg tager kraftigt afstand fra Waldorff salat

Er jeg den eneste, der ikke har forstået, hvorfor politikere ofte har behov for at stå offentligt frem og forklare, hvordan de tager afstand fra det ene og det andet. Der er ofte tale om forfærdelige begivenheder som f.eks. massakren på Utøya, Israelske angreb på palæstinensere eller en plade med Vocaloca.

Det skulle Villy have sagt...

Senest var det i forbindelse med overfaldet på SF’s folketingskandidat Kamal Quereshi, hvor Villy Søvndal fandt det nødvendigt at proklamere, at han altså tager kraftigt afstand fra politisk vold. Men altså, hvem fanden gør ikke det?

Jeg ville være mere interesseret i, at de få der rent faktisk bakker op om de her forfærdelige ting selv stod frem, så vi vidste hvem de var, og så PET kunne holde et godt øje med dem.

Jeg synes Villys udmelding – og andre tilsvarende – er skamløs selvpromovering, som nærmest udnytter forfærdelige begivenheder. Jeg gider det ikke mere!!

Derudover tager jeg selv meget kraftigt afstand fra alt bagværk, der indeholder fisk. Det er simpelthen for klamt!!

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!