En fars bekendelser – Så blev vi fem…

NEj, hvor hun dog ligner sin far!

Ja, i dag kom det femte medlem af min familie til verden. Sally Elise Svejstrup Fensholm blev født kl. 11.40. Hun vejede 3498 gram og var 53 cm lang. Hun er sund og smuk, så alt er som det skal være.

Og som de to andre gange var vi ude i kejsersnit. Denne gang dog væsentlig mere planlagt end de andre. Og der skulle man jo tro, at erfaringen kommer en til gode, meeen jeg synes nu aldrig det bliver noget man kører på rutinen. Jeg er i hvert fald konstant fokuseret på alt, hvad der kan gå galt.

Men der er jo ikke noget nervøsitet på en operationsstue, der ikke kan elimineres med at par vittige bemærkninger fra den eneste person i lokalet, der absolut ikke er brug for. ”Er i løbet tør fore skalpeller, siden I er forsinkede”, ”Har i husket saksen, da i syede sammen”, ”Kender i den om fødselslægen, jordemoderen og sømanden der gik ind på en bar?” og den slags. Dumt…

Men vi klarede den, og vi sidder nu på en enestue og er ved at komme os oven på strabadserne. Og så er det bare, at jeg ikke helt kan forstå, hvorfor der ikke er mulighed for at få serveret fadøl på sådan et barselsafsnit. For hvis der var noget jeg godt kunne bruge lige nu, så var det sgu en iskold fadøl!!

Men der er besøgstid i morgen fra 18.30 til 20. Så hvis der er nogen der lige render rundt med en fadøl i nærheden af Herlev Hospital, så er vi på 16. sal.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!