En fars bekendelser – It never stops…

Jeg står i disse uger overfor at blive far for tredje gang. Denne gang til endnu en pige. Og det er jo i sig selv fantastisk.

Men jeg må da ærlig indrømme, at jeg ikke altid er helt tryg ved arrangementet! For første gang kommer jeg sammen med min snart 5-årige søn nemlig kønsmæssigt i undertal. Det forudser jeg kan have uoverskuelige konsekvenser i en række situationer i de kommende mange år.

Så her kommer en top 3 over de værste situationer at være en familiefar i undertal i en familie med tre kvindfolk i varierende aldre.

  1. TV aften fra helvede!! Der skal da ses Vild med dans efterfulgt af en Dirty Dancing marathon sluttende af med et talkshow med Pernille Ålund. Nej, det sidste vil formentlig være, at jeg kaster op ud over sofaen…
  2. To teenagedøtres simultane menstruationsperioder kombineret med konens aggressivt igangsatte overgangsalder. Det bliver formentlig det tætteste jeg nogensinde kommer på dommedag. Vi taler den ypperste kvindelige aggression i tredje potens. Jeg tror jeg sover længe den dag!
  3. At mine døtre formentlig arver deres mors sygelige begejstring for ting fra IKEA, så jeg konstant skal samle den ene reol, seng, sofa, skrivebord, walk-in-closet, chaiselong, skammel, pyntehalløj, lampeskærm efter den anden! Det magter jeg simpelthen ikke.
    Det er lige før jeg hellere ville hakke min ene hånd af. Det skulle jeg da egentlig have gjort for lang tid siden…

Nå, men mon ikke jeg klarer den. Hvis man sammenligner med forholdene i Kina kunne man endda påstå, at jeg havde et luksusproblem.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!