Fantastisk videoprojekt fra Arcade Fire!

Canadiske Arcade Fire udgav for nylig pladen The Suburbs, som jeg i første omgang ikke var lige så vild med som forgængerne. Den vokser dog med tiden, og er virkelig en fantastisk plade.

Nu har de så, i samarbejde med produceren Chris Milk, lavet en helt særlig video til førstesinglen We used to wait. Der er tale om et eksperimentelt html5 projekt, der er lavet i samarbejde med Google. Det tager udgangspunkt i en adresse du selv indtaster (udgangspunktet er dit barndomshjem – men mit var ikke lige i google streetview, så jeg brugte en nyere adresse), og der hentes så data fra google maps/earth og google streetview, som integreres med forudindspillede videosekvenser og computeranimation. Til sammen giver det en helt unik og visuelt fantastisk oplevelse, som du har en personlig del ig, og som dermed er forskellig for hver enkelt seer. Du kan selv se det fantastiske projekt lige her:

http://www.thewildernessdowntown.com/

Vær opmærksom på, at det vist kun virker med Google Chrome – men det er bestemt en installation og lidt tålmodighed værd!!

Du kan også bare lytte til en helt almindelig kedelige udgave på Youtube. Sangen (og hele pladen for den sags skyld) er under alle omstændigheder et lyt værd.

httpv://www.youtube.com/watch?v=DDM9qyXrfN8

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!