Billetlugen eller kaos….

Puha da, hvor folk piver over at det igen, igen var vanskeligt at få billetter gennem Billetlugen. Denne gang til Roger Waters The Wall koncert i Parken. Og jeg forstår da til fulde skuffelsen over, at man ikke kan komme til en koncert man godt kunne tænke sig. Det har jeg også selv oplevet. F.eks. til Smashing Pumpkins i Vega for et par år siden og til Robyn for nylig.

Men jeg forstår simpelthen ikke, hvad folk forventer… Hvis der er fire gange så mange købere, som der er billetter til salg, så vil hovedparten ende uden billet. Og sådan er det jo bare – uanset om man står i kø i Fona, febrilsk trykker F5 på billetlugens hjemmeside eller køber igennem en anden udbyder. Medmindre man står foran Parken på selve aftenen og vifter med tussebasser naturligvis.

Og mit bud er, at der ikke findes andre udbydere, der kan håndtere opgaven. Det skulle lige være billetnet – men er det bare mig, eller er de slet ikke på markedet for de helt store events? Og hvis de var, ville de jo formentlig have de samme problemer? Der er ihvertfald tilsyneladende ikke andre danske selskaber, der melder sig på banen. Formentlig fordi det er en ret stor investering at kaste sig ud i. En ting er at investere i software og serverkapacitet, der kan håndtere den daglige drift med salg af billetter til mindre arrangementer med begrænset interesse. En anden ting er at investere yderligere i kapacitet, der kan håndtere meget store arrangementer fire-fem gange om året. Grunden til, at der gang på gang er problemer er jo formentlig, at det ikke kan betale sig for billetudbyderne. For så ville de blive nød til at lade gebyret stige, og så havde vi igen balladen!

Så jeg tror bare det er om at tørre øjnene og så acceptere, at alle ikke kan få billet til Stig Rossen i glassalen. eller det kan de så godt, men I ved hvad jeg mener…

I øvrigt fik jeg fire billetter til The Wall på plænen. Måske skal jeg bruge dem selv, måske sælges de til højestbydende….

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!