4 dage – og allerede under pres!!

Jeg er under pres! Jeg har forpligtet mig til at skrive ét nyt blogindlæg hver dag i 30 dage. Og på dag fire er jeg allerede blank. Hvad fanden gør jeg?

Jeg kunne filosofere over, hvornår de helt er holdt op med at vise noget i fjernsynet, som jeg gider og se. Eller jeg kunne fortælle om, at min datter konsekvent siger “pakkemad” om sin madpakke – selvom vi 80 gange har sagt til hende, hvad det hedder. Eller fortælle om mine erfaringer med, at man altid skal huske at lukke op for det afløb, man har lukket, når der har været heftige regnskyl –  for ellers får man vand i kælderen, når man vasker tøj.

Men istedet får i et billede af en besynderlig scene, der netop har udspillet sig på mit køkkenbord. Det drejer sig om, at Darth Vader med en stor gul fjer forsøger at kilde en stormtrooper, der flygter på sin speeder bike. Samtidig forsøger Lando Calrissian med hjælp fra Luke og Chewbacca at få has på en flaske gin.

Det var sgu noget underligt noget. Personligt havde jeg ikke set den komme…

Nå, men jeg endte jo med at skrive noget. Men hvis I mener jeg kan gøre det bedre, er I meget velkomne til at komme med bud på, hvad jeg kan skrive om. For som I kan se, er det ikke verdens nemmeste opgave?

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!