Så skulle vil til det igen…

I går var det endnu en gang umuligt at komme igennem Nørrebrogade. Denne gang var der dog ikke tale om konfrontation mellem vrede autonome og kampklædte betjente. Der var derimod tale om 5000 halvfede bikere med franske hotdogs i hænderne, der alle havde placeret deres kværn midt på kørebanen. De skal lige mødes inden de skal en tur på Dyrehavsbakken….

Hvad er det lige der binder motorcykelkulturen og en forlystelsespark i Dyrehaven så uløseligt sammen, at det to gange om året skal skabe et trafikkaos der overstiger både ungdomshusdemonstrationer og folkemylderet op til et møde mellem Brøndby og FCK i parken?

Jeg har brokket mig over det før, og det sker nok igen. Det pisser mig bare af, at de skal fylde det hele med deres Honda’er og Harley’er, så min Taarnby skal trækkes en kilometer gennem bredskuldrede, læderklædte mænd med tatoveringer, der alle sammen som det naturligste i verden bruger cykelstien som fortov.

Der er noget om snakken – der er sjovest på Bakken. Hvad fanden skal i så mødes ved Nørrebro Station for? I kan sku da bare ses derude!!!

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!