En familiefars vej gennem Oscarshowet

Jeg kan godt lide at se Oscar-uddelingen. Jeg kan også godt lide at sove. Og de børn jeg efterhånden har oparbejdet mig tre af, kan godt lide at stå tidligt op. Det er ikke verdens bedste kombination.

For et par år siden forsøgte jeg mig med at tage i Imperial kl. 23 og se film+ hele Oscar showet, tage hjem til Glostrup og aflevere børn i børnehaven og så tage på arbejde. Det gik dårligt. Omkring kl. 10 måtte jeg tage hjem med hovedpine og stjerner for øjnene. Så der er gået et par år siden jeg sidst har set The Oscars.

Men denne gang skulle det være anderledes. Så jeg gik tidligt i seng – kl. 19.30, og jeg satte uret til kl. 02. Udover at blive vækket et par gange af ungerne og af min snorkende, men derudover søde hustru, så fik jeg faktisk sovet ok. Da uret ringede kl. 2 var jeg da træt, men kunne godt stå op. Og jeg havde endda energi til at rydde lidt op, af det jeg ikke fik ordnet inden jeg gik tidligt i seng, mens TV-værterne plaprede færdigt om kjolerne.

Og så fik jeg ellers sat mig på sofaen med en kop kaffe, og fik set det meste af Oscarshowet uden afbrydelser. Indtil de skulle igang med de sidste store priser lidt over 5, hvor min datter på 1½ da lige tænke hun skulle stå op. Så bedste skuespiller, skuespillerinde og bedste film måtte jeg fange mens jeg skiftede ble og lavede havregrød. Ikke optimalt.

Så stod resten af banden op. De blev afleveret i skole/børnehave/vuggestue og jeg smuttede på arbejde.

Nu – 8 timer senere er jeg da pænt træt. Men jeg har faktisk klaret mig igennem uden nævneværdigt fald i produktiviteten. Så det kan altså lade sig gøre med lidt planlægning. Og det var virkelig fedt at se Oscarshowet i sin helhed igen. Så må vi se, om man kan komme tilbage til Imperial om et par år…

Nu kunne man så tænke, at jeg skulle hjem i seng hurtigst muligt. Men jeg overvejer faktisk lidt om jeg ikke skulle se en af de Oscarnominerede film, som jeg endnu ikke har fået set. Det virker umiddelbart som det mest fornuftige…

Tags: ,

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!