Breaking: Helt nyt navn spiller på Roskilde!!

Se! Jeg kan spille Cannibal Corpse!!

Selvom de sidste navne først offentliggøres i eftermiddag, vil jeg alligevel driste mig til at offentliggøre, at JEG skal spille på Roskilde Festival 2012!!

Og jeg har endda fået den store ære, at åbne Orange scene torsdag aften. En tjans der tidligere har været forundt så store navne som Psyched up Janis, Volbeat, Düreforsøg og svenske Petter.

Og jeg kommer til at stå alene på scenen med mit fantastiske one man band. Det bliver med stortromme på ryggen guitar, hi-hat, mundharpe og diverse horn. Hele baladen – og jeg glæder mig som en lille hund, eller et barn…eller noget andet der glæder sig til noget. Meget.

Så jeg håber I kommer og ser mit forrygende show med fantastiske covernumre fra de seneste fire årtier. Jeg vil fortolke gamle travere og moderne klassikere som Smells like teen spirit, It must have been love og Vimmersvej. Så er du både til Anne Linnet og Rammstein, Tamra Rosannes og Motorhead – så er det bare at dukke op.

Can’t wait for Roskilde 2012!!

Og hvis du kun skal se én koncert i år, ved vi vist alle sammen, hvilken en det skal være…

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!