Anmeldelse: Bibobs kundeservice

Jeg skiftede for en måneds tid siden til Bibob. Primært for at spare ca. 250 kr om måneden.

Siden skiftet har jeg oplevet en del uheldige episoder, der ikke ligefrem vidner om en professionel tilgang til begrebet kundeservice.

I dag modtager jeg så en e-mail fra kundeservice, hvor de beder mig vurdere den service jeg fik fra en medarbejder ved navn Dennis J. Jeg erindrer for det første ikke at være blevet betjent af en medarbejder med det navn, men det kan være det bare er mig. Men hvad der er mere besynderligt er opsætningen af mailen….

Den lader vi stå for sig selv...

Jeg modtager altså en mail fra CBB mobil med anmodning om at vurdere Bibobs kundeservice. Godt så!!

Derudover kan jeg så lige opsummere de øvrige udfordringer jeg har haft:

  • I brevet med mit simkort står der, at det skal aktiveres via hjemmesiden. Den pågældende funktion er dog ikke tilgængelig. Det viser sig, at man skal ringe til kundeservice. Men hvorfor i alverden, beder de mig så om at gøre det på hjemmesiden?? Det betyder så, at jeg ender uden mobiltelefon fra lørdag til mandag…
  • Det eneste svar jeg modtager på mine mails til kundeservice er at de har rigtig mange henvendelser, og at man bedes være tålmodig. I et link kan man annullere sin forespørgsel, hvis man har fået løst problemet. Det har jeg – men deres link virker ikke.

Tilbage til vurderingen af kundeservice med Dennis J

Egentlig ville jeg jo gerne vurdere Dennis J’s service. Selvom jeg er i tvivl om, hvorvidt han har betjent mig. Og selvom jeg er usikker på, hvem afsenderen bag mailen egentlig er…

Så jeg klikker da på linket, og ser….

Det var da belejligt...

Så det lader til, at de alligevel ikke får min mening. Måske var det meningen hele vejen igennem. Men på den anden side, ved jeg jo heller ikke helt hvad jeg skulle mene om det. Det der Bibob er vist et værre tabernakel…

Så deres kundeservice får karakteren “Virkelig sløj” på en 20 trins skala fra “Virkelig sløj” til “Gudeagtig vildt imponerende!”

Til deres forsvar skal det siges, at selve telefonien kører som den skal…

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!