Hvad sker der lige med vinterferien?

Hvem i alverden er det lige, der har besluttet, at vinterferien er noget der tilfældigt placeres i kalenderen af yatzientusiastiske kommunale embedsmænd? For man foranlediges da i den grad til at tro, at der har været terninger inde over. Hvorfor I alverden kan vinterferien ikke bare ligge på samme tidspunkt i alle kommuner?

“Jamen, det vil jo give en helt vildt stor efterspørgsel efter skiferier. De vil blive alt for dyre!” svarer den småirriterende læser…

Men hvad rager det lige præcis mig!!

Det er ikke et problem, jeg har været opmærksom på før jeg fik børn, men nu synes jeg godt nok at det giver udfordringer. Her er en liste over de ting vi da lige skal have til at passe:

  • Vi bor i Albertslund, hvor børnene går i skole og børnehave (ferie i uge 8 )
  • Min kone arbejder som lærer i Helsingør (ferie i uge 7)
  • Min søn går til Violin i Albertslund (ferie i uge 8 )
  • Han går også til Capoeira på Frederiksberg (ferie i uge 7)
  • Min kone og mindste datter går til Babysvømning i Brøndby (ferie i uge 8 )

For det første har det den åbenlyse konsekvens, at min kone formentlig ikke kommer til at kunne holde vinterferie med vores børn i de kommende mange år. Det er jo i sig selv ærgeligt nok. Derudover skal vi holde styr på fire forskellige kommuners ferieplanlægning, så vi ved, hvornår vores børn ikke lige skal til det ene eller det andet. Og det kan ret let gå galt.

Og tilføjer vi lige de to andre børn, der vel også på et eller andet tidspunkt skal deltage i diverse fritidsaktiviteter, så bliver det formentlig ikke lettere….

Nå, men ellers er det meget hyggeligt at holde vinterferie. Og vi har indtil videre ikke mødt op til noget der var aflyst. Det kan være det kommer i næste uge…

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!