Hvad er det lige forhandleren skal “klargøre” på min nye bil?

Som jeg tidligere har skrevet om, har jeg bestilt en spritny bil. Den blev samlet på en fabrik i Hannover for et par uger siden, og i går ringede forhandleren så om, at bilen var ankommet, og at han kunne have den klar på tirsdag.

Men så er det lige jeg tænker, hvad der egentlig er at klargøre, når han står med en helt ny bil? Der skal ikke sættes noget ekstraudstyr i, og jeg går ikke ud fra, at der ikke er behov for en grundig støvsugning. Det eneste han vel med sikkerhed skal er lige at skrue min nye nummerplade fast…

Her er et par muligheder i tilfældig rækkefølge:

  • Det er en besværlig opgave at påføre den helt originale New Car Scent – duften af ny bil. For hvis man ikke manuelt påfører denne duft, lugter bilen primært af hårdtarbejdende overvægtig mekaniker fra Hannover.
  • Klargøringen består primært i at nulstille kilometertælleren, efter forhandleren har været en weekendtur i Harzen. Og han fylder da lige bagagerummet med billige bajere til den næste firmafest.
  • En tur i Skelbækgade og en grundig rengøring. Ja, hvem sagde Drive in erotik…

Det kan også være, der bare er nogen skruer der skal spændes efter. Hvad ved jeg

Tags:

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!