Så kom den! Boxee Box er landet

Jeg har gennem længere tid fablet om Boxee Boxen. Allerede da den blev lanceret sidste år, var jeg ret sikker på, at det her for mig var den ideelle boks til at få mit indhold fra hjemmenetværket og internettet op på fladskærmen. Siden har leveringsvanskeligheder fået mig til at overveje, om jeg skulle vente til en anden Iomega lancerede deres bud på en dims med Boxee softwaren indbygget.

Men i sidste uge var tålmodigheden sluppet op, så boksen blev bestilt hos Amazon. Præcis en uge senere landede den i dag på adressen. Her er de første billeder:

Sådan ser den ud

Og nu bliver den så sat til TV’et og netværket. Og så regner jeg med at vende tilbage i løbet af de kommende dage med både billeder, video, anmeldelse og hvad der nu ellers er at meddele om sådan en ny dejlig gadget… Vi ses!!

Lille fin emballage...

Den lækre remote

Tags:

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!