Boxee Box eller Iomega TV? Og hvornår?

Lige før jul besluttede jeg mig endeligt for at jeg ville investere i en D-Link Boxee Box, som jeg også tidligere har savlet over her på siden. Boxee Box er en medieafspiller, der dels let og elegant afspiller lokalt videoindhold på fladskærmen og samtidig er en effektiv formilder af videoindhold fra internettet. Så jeg fik placeret en ordre hos et firma der dels var billigt og dels havde en rimelig forventet leveringstid lige efter nytår.

Uha, den er fin...

Ordren forsinkes et utal af gange, og pt. har jeg udsigt til at kunne få leveret tidligt 1. marts. Sådan!! Og ingen andre danske forhandlere ser tilsyneladende lysere på et forventet leveringstidspunkt. Ufattelig frustrerende, når man nu endelig har besluttet sig!!

Så oprinder CES i Las Vegas, og harddisk/netværksfirmaet Iomega præsenterer her deres eget bud på en Boxee dims, Iomega TV + Boxee, der softwaremæssigt kan det samme som den oprindelige fra D-Link. Men denne gang med indbygget NAS-funktionalitet og ny cloud storage teknologi, der gør al indhold meget let tilgængeligt, fra hvor man nu end befinder sig. Dertil kommer, at Iomegas bud på Boxeeløsningen er mere stereorackvenlig en D-Links “sunkne kube”-design, og at remoten har indbygget touchpad.

Men er den endnu bedre?

Så står man der… Skal jeg vente på på min bestilte Boxee Box, eller skal jeg afbestille den og istedet vente på Iomegas, der efter sigende skulle komme i butikkerne til februar. Dog ingen forlydender om, at dette inkluderer danske butikker. Og så er man vel lige vidt.

Åhh, hvilket forfærdeligt teknologiproblem, der udstiller den moderne gadgetentusiasts evige dilemma mellem det sidste nye og det der kommer lige om lidt, som liiige løser opgaven lidt bedre….

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!