Den store IKEA quiz på x-hund.dk


Den tog kun tyve min. at samle...

I går samlede jeg for gud ved hvilken gang et møbel fra IKEA. For hjemme hos os, går der jo sjældent mere end to uger imellem, at min kone synes, at noget nyt IKEA-halløj kunne være pænt at presse ind imellem alt det andet lort. Og når hun siger det, tager hun dels for givet, at jeg siger ja, og at jeg da også nok lige skal samle det. Det gør jeg så også. Primært fordi, at hvis vi hjælpes ad, er jeg meget tæt på at slå hende ihjel inden for ti minutter….

I går var det så en børnestol, som vi egentlig havde en af i forvejen. Men i kraft af, at vi hver dag i flere uger har måtte høre på skrig og hyl fra det af vores to børn, der ikke har fået plads i den, måtte vi jo investere i en mere.

Så begyndte jeg at tænke på, hvor mange ting og sager jeg egentlig har samlet eller hængt op fra IKEA. Hvor mange stole, sofaer, borde, lamper, reoler og hylder stammer oprindeligt fra de svenske skove. Det er ikke helt lidt. Derfor lancerer x-hund.dk… Trommevirvel…..

DEN STORE IKEA-QUIZ!!!

Inden for de næste par dage tæller jeg alt, hvad der er i mit hjem og som stammer fra IKEA. For at vi ikke skal tælle alle batterierne, lysene og servietterne med, tæller jeg kun de ting, der enten er blevet samlet eller monteret på væg eller i loft. Og du kan vinde én af tingene!!

For at deltage i konkurrencen, skal du blot gætte på, hvor mange IKEA-ting der er i mit hjem. Og dit gæt skal du skrive i en kommentar til dette indlæg. Præmien går til det bud der ligger tættest på, hvis det ligger inden for en margen på plus/minus to.

Som en lille hjælp kan jeg fortælle, at jeg bor med kone og to børn i Albertslund i et rækkehus på 110 m2 plus kælder. Og mit helt uakademiske og statistisk ufunderede bud er, at vi nok ligger lidt over gennemsnitsfamilien i forhold til årlige antal besøg i IKEA….

Præmien er ikke helt fastlagt endnu, da min kone ikke er informeret om, at jeg muligvis deler ud af hendes indbo. Men jeg håber på, at det ikke er defekt ihvertfald. Og man må sgu selv komme og hente den.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!