Den bedste gave i verden…

Jeg havde fødselsdag i sidste uge, og efter en hård fest lørdag kom mine to brødre på besøg søndag eftermiddag. Og det var ikke en hvilken som helst gave, de havde med til deres storebror. I al hemmelighed havde de igennem flere uger arbejdet på en hyldestsang til mig. Og puha, der var man da tæt på at fælde en tåre. Min kone sad da ihvertfald og småtudede…

Og her er nummeret så. Jacob og Simon Fensholm med gæsteoptræden fra Hans Øster (min halvgamle far) som Onkel Lillebror feat. Farfar med nummeret Heya Dæa:

httpv://www.youtube.com/watch?v=hXSida4VULA

Hold kæft hvor er i fede!! Det er bare den totale yndlingsgave ever!! Helt vildt opperen

Og den er allerede blevet et kæmpehit på Fyrrehusene. Vi skal høre den som det første, når børnene kommer hjem fra institution, og under aftensmaden skråles der derudaf. Heya Dæa!!!

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!