Boxee Box – en gadget jeg godt gad have…

Jeg er sikkert ikke den eneste, der i mange år har ledt efter en gadget, der på en nem og overskuelig måde kan afspille backups af DVD film og videoer fra nettet. Der har været mange bud på det rigtige, men der har altid været et eller andet der ikke fungerede optimalt. Senest har jeg forsøgt med min PS3, uden den helt store succes.

Måske er svaret her nu med Boxee Box…

boxee box

Den kan streame video og musik fra hjemmenetværket, fra youtube, tale med Twitter, Facebook og køre en lang række applikationer. På sigt kan vi håbe på, at den giver mulighed for at streame film og tv-serier, som man kan på Boxee i USA. Og tænk, hvis man kunne afspille DR’s netTV. Det ville ikke være dumt.

Deres service blev først lanceret som et program, der kunne installeres på en PC med et lækkert og nemt brugerinterface – men kabler fra PC’en og styring med mus og tastatur er bare ikke godt nok. Med boksen, der snart kan købes, sættes den direkte til TV’et med HDMI og springer PC’en over – og så styres den nemt med en lækker, enkel fjernbetjening med fuldt tastatur på bagsiden.

boxee-box-remoteJeg indrømmer, at designet ikke lige passer ind i det gængse stereo rack, men mon ikke det går. Hvis man ikke synes den passer ind, kan man overveje at købe en Apple TV og hacke den til at køre Boxee. Det kan jeg ikke helt lade være med at overveje, men måske skal vi lige se, om den skæve boks kan de de lover….

Indtil da må jeg nøjes med min Squeezebox Classic, der dog gør et forrygende arbejde med at streame musik fra serveren i kælderen.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!