Skulle det være et nytårsforsæt?

Man skal da i den grad høre på, hvad alverden har besluttet sig at gøre bedre og anderledes i det nye år. Og hvorfor nu egentlig det? Jeg forstår ihvertfald ikke, hvorfor man har brug for en mærkedag for at ændre ting, som man formentlig også er utilfreds med resten af årets dage.

Måske er det fordi folk i bund og grund ikke vil ændre på noget. Men de har behov for at sende et signal om, at de godt ved de burde opføre sig anderledes. Og hvorfor så ikke slå sig sammen, så alle sender de gode signaler samtidig med, at man har en kollektiv, stiltiende aftale om, at det er ok at bryde nytårsforsættet et par uger inde i januar.

Et nytårsforsæt er det mindst forpligtende i verden, for omverdenen forventer, at du falder i. Så måske skulle du istedet holde op med at ryge den 4. maj eller begynde at løbe sidst i september.

Personligt har jeg intentioner om i 2010 at få ombygget min bar i kælderen til en integreret bar/kontor løsning, få løbet i mindst 5 km i alt, købe flere små elektroniske dimser på Ebay, være mere overbærende overfor min kones rod og mine ungers skrigen og råben. lade være med at smelte guldhornene om og måske købe en bil…. Tror du det lykkes?

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!