Nu går der vist lidt for meget twitter i den…

I de seneste mange uger har de eneste opdateringer på denne side været opremsninger af, hvad jeg har skrevet på twitter. Og jeg har tilsyneladende skrevet en del….bavl.

Nu bliver alle twitterindlæggende slettet, og jeg vil istedet se, om jeg ikke kan tage mig sammen til at skrive indlæg på mere end 140 tegn om alle de spændende ting jeg oplever.

Det kunne f.eks. være mit nye job, den igangværende omlægning af mit realkreditlån, at min datter er begyndt at gå, hvor meget jeg morer mig over at se folk have minus styr på deres økonomi i Luksusfælden på TV3, at filmudgaven af Engle og Dæmoner ikke var noget særligt, at jeg har plantet en græsplæne, der ikke vil gro, at alle der spillede computerspil i 90’erne bør tjekke den nye udgave af Monkey Island, at jeg skal til polterabend på lørdag, at jeg godt kunne drikke nogen flere fadøl, hvor irriterende det er, at fjernbetjeningen til min Squeezebox er væk eller at jeg har fået nogen fine nye hvide sko.

Jeg ved, hvordan I har det. I kan slet ikke vente med at læse de mange spændende indlæg der kommer om ovenstående emner inden for kort tid. Eller lad os nu se….

Hvis I gerne vil have de korte statements på 140 tegn kan de fås dagligt på www.twitter.com/fensholm.

Tags:

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!