Min jul 2008 – Hvad var hot, hvad var not!!

Det blev ikke til den store julehilsen her på siden inden den store dag. Det vil jeg gerne af hjertet beklage. Men det bekræfter jo bare, hvor skuffende langsomt det går med nye indlæg. For at sparke møget i gang igen præsenterer jeg her listen over, hvad der var HOT og NOT ved min jul 2008:

Hot:
1. Da min to-årige søn Vitus åbnede sin bedste gave. Han formåede med glædens gråd siddende helt fremme i halsen at få fremstammet ordene “Det, det Bjørnen Bjørn” (En bamse fra TV-programmet Sigurds Bjørnetime). Aldrig har jeg set ham så lykkelig. Og når vi så kiggede rundt på hinanden havde både mor, far, bedsteforældre og onkler tårer i øjnene. Det var satme Christmas Magic!!

2. At jeg vandt mandelgaven!! Den var dog ikke i sig selv var noget særligt. Men glæden over, at min lillebror endnu engang måtte gå tomhændet fra bordet efter at have spist forgæves i nogen og tyve år var meget stor.

3. Brun sovs hovedsageligt baseret på afløbet af en flæskesteg. Det er bare en klassiker, der ikke af noget tilbehør til noget mad nås til sokkeholderne. (lige med undtagelse af Creme Fraiche – det ypperste af alle mejeriprodukter, der går til alt. Og jeg mener ALT. Nævn noget det ikke smager godt til!!)

4. At vi fik tre dages total fri fra det kaos af flytterod, der hersker i vores lejlighed, der efter planen skal tømmes den 4. januar. Peace of Mind!!

5. Gaver!! Bl.a. en Weber grill! Ja, jeg havde egentlig ikke set det komme, selvom det stod på min ønskeseddel. Så der skal satme steges pølser i min nye have til foråret. Så mangler jeg bare Jan Glæsels grillbog…eller….
Og så blev det til den 11. time på DVD. Jeg ved ikke hvornår jeg får tid til at se den, men det bliver dejlig buddistisk afslapning at gense de bedste øjeblikke. Kan anbefales til alle.

NOT:
1. At kroppen reagerer så kraftigt på de store mængder af ekstremt usund mad. Jeg blev overordentlig hårdt ramt. Det burde man jo nok kunne have set komme – men det er som om, at man intet lærer af tidligere års mange prøvelser. Min mave blev lagt helt ned af julemiddagen! Og da fordøjelsen var ved at være på fode igen aftenen efter, forsøgte jeg da lige en gang til med sovs, kartofler og flæskesteg, for det kunne jo være det var en engangsforestilling. Det var det så ikke….

2. Tilbagevenden til flyttekaos. Vi har nu syv dage til flytningen, og det af vores hjem der ikke er pakket ned ligner Dyreskuepladsen i Roskilde efter en festival. Så at vende hjem til det helvede var ikke det man allerhelst ville efter nogen dages juleidyl.

3. At jeg igen i år ikke fik Millenium Falcon Ultimate collectors Edition – verdens største legomodel med over 5.000 brikker!!!

4. At jeg blev syg på vej hjem, og lå hele natten til den 24. med feber!! Den ville man hellere have haft en tilfældig mandag morgen…..
Jeg blev frisk til julemiddagen, men det satte sig beklageligvis på appetitten, så jeg kun kunne klare 2½ portion. Pishans!!

Nå, jeg kan ikke lige finde på en fem’er, hvilket jo må betyde, at det ikke har været så slemt. Fortsat glædelig jul til alle – der er jo nogen der siger, at den varer lige til påske. OK, der er også nogen der siger, at fasten kommer ind imellem.
Men faktisk slutter julen den 6. januar til Hellige Tre Kongers aften. Så fik du lige den med.

Tags:

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!