Så blev man 31…

I går fyldte jeg 31 år. Og i den forbindelse valgte vejrguderne at åbne for alle sluser – naturligvis koncentreret om den times tid, hvor jeg skulle hjem fra arbejde, købe ind og hente sønnike i vuggestuen. Konklusionen på mine drivvåde bukser og dybfrosne overlår må være, at jeg har været et usandsynligt dårligt menneske i det forgangne år.

Hvis man derudover tillægger det faktum, at jeg gik forgæves efter rosmarin i tre forretninger med stor forsinkelse og frustration til følge og, at Vitus valgte at være eddikesur fra det øjeblik han så mig i vuggestuen, så kunne man foranlediges til at tro, at der var tale om en gedigen afstraffelse fra alt, hvad der kan krybe og gå af højere magter.

Men jeg tror heldigvis ikke på den slags pjat, så jeg var nok bare lidt uheldig. Og resten af dagen var egentlig heller ikke så tosset. Jeg havde nemlig den guldranede mulighed, at jeg kunne bevilge mig selv en aften foran fjernsynet. så der blev set Extras (med Ricky Gervais – ham fra The Office), spillet PS3 og indtaget dejlige snacks og specialøl (som jeg iøvrigt havde fået i gave af mine to dejlige unger, hvis mor havde gemt gaverne rundt om i lejligheden og lod Vitus og jeg finde dem udfra et snedigt udført skattekort – forrygende aktivitet)

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!