Smørsovs er ikke sovs!

Kender i det, at man kommer ind i kantinen og ser at de i dag serverer en dejlig ret. For mit vedkommende blev jeg i dag præsenteret for krebinetter med lækre stegte katofler og nogen dejlige grøntsager. Og inden jeg hælder op på tallerkenen ser jeg lige, hvilken sovs de så supplerer dette dejlige måltid med i dag. Og til min store overraskelse ser jeg, at de serverer smørsovs. HVAD FANDEN SKER DER?

Lad mig på trods af, hvad jeg har skrevet i tidligere indlæg, slå fast, at smørsovs IKKE er sovs. Smørsovs er smeltet smør, hvorfor det kan serveres under den betegnelse. Ordet sovs giver assosiationer til indkogning af dejlige ben og grøntsager, opbagning med mel, æggelegeringer og jeg skal give dig skal jeg. Det giver sgu ikke associationer til at en kantinemedarbejder fyrer to kilo lurpak i en gryde og smelter det!

En ting er, at man ikke lige kan overskue andet derhjemme, men uddannet køkkenpersonale skal bare lige vove på, at servere smeltet smør for mig, og så kalde det sovs. Så jeg tog mig en kartoffelmad istedet for!

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!