Tag dog toget til Gedser!

Jeg synes det er helt fint, at man nu bruger 112 mio. kr. på at renovere en togstrækning der dagligt benyttes af ca. 8 personer hver vej.

Der er flere andre dele af den danske infrastruktur, der kunne trænge til en kærlig håndsrækning i form af massive investeringer fra det offentlige. Her er min top 3 over ting og steder, der burde renoveres for at få den danske infrastruktur helt op og ringe.

  1. Hærvejen – der ligger pt. noget gammelt grus. Jeg tror midtjyderne ville være glade for, at kunne foretage deres større troppebevægelser på en asfalteret motor-trafikvej. Og det er efterhånden blevet lige lovlig besværligt at komme til Dybbøl til hest. (Anslået udgift: 150 mio.)
  2. Frilandsmuseet – er i alt for mange år blevet forbigået på investeringsfronten. Med mindre teknologiske opgraderinger kunne frilandsmuseet omdannes til et fremsynet landbrugsmekka. Jeg har også altid ment, at deres lager af håndholdte plove må kunne medvirke til afbedring af den globale fødevarekrise. (Anslået udgift: 450 mio. kr.)
  3. Vognmandsruten – Ja, det er nogen år siden de sidst har sejlet, men jeg tror det vil kunne gavne konkurrencen, så de hampre billetpriser på storebæltsbroen kan sættes ned. Og vi var altså mange der nød det afbræk på rejsen det var at tage færgen. Der er sku ikke noget som pølser, kartoffelsalat og kolde pommes frites til lugten af svedig lastbilchauffør. (Anslået udgift: 850 mio. kr)

Så Carina Christensen, du ringer bare, hvis du har brug for lidt inspiration til de traffikpolitiske prioriteringer. Vi har en lang liste over en masse gammelt lort, der kan renoveres for en masse penge, så mindst muligt skatteydere får noget ud af det.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!