Blogs der ikke bliver opdateret….

Er det ikke bare irriterende, når en ellers udmærket blog i uge eller månedsvis ligger stille, forid ophavsmanden ikke kan få taget sig sammen til at få skrevet et enkelt snollet indlæg om Uffe Elleman-Jensen’s nye foredragsrække om gamle dage, den grimme lugt fra det vand fetaost ligger i eller de socioøkonomiske effekter af den amrikanske sub-prime krisen på dansk økonomi.

Så hermed et opråb til alle de dovne bloggere derude: Tag jer nu sammen, og få skrevet de indlæg, så vi andre ikke igen og igen får smadret vores forventningsfulde begejstring, når vi higer efter nye sjove indfald, spændende hverdagshistorier eller det nyeste inden for låse (tjek selv denne forrygende hobbyside: http://undergrund.blogspot.com/ hvis den ikke er lavet af indbrudstyve, så kan den da ihvertfald anses som noget af en serviceportal for den slags).

Hvis bare folk var lige så flittige som jeg selv, så ville alle jo være glade. Der er ikke noget som en daglig opdatering om et eller andet tilfældigt lort. Eller ihvertfald en om måneden…..eller noget. Vi ses snart – eller ihvertfald nærmere jul!

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!