In God we trust…

Sådan er der ihvertfald tre republikanske præsidentkandidater der har det! Under en TV-debat forleden rakte tre ud af ti kandidater hånden i vejret, da de blev spurgt om de ikke tror på Darwins udviklingslære.

Så meget for, at politik og religion ikke skal blandes sammen! Man kunne jo forvente, at sådanne religionsfanatikere og våbenliderlige statsmænd in spe ville føle sig bedre til rette i det iranske præsteskab end i den amerikanske kongres.

Gud skabte mennesket siger de! Så var det vel også gud der fortalte, at der var masseødelæggelsesvåben i Irak? Eller overbeviste Seung-Hui Cho om at han skulle meje 31 personer ned? Eller fandt på at lave noget så ulækkert som Kentucky Fried Chicken? Ham ville jeg sku ikke have så stor tiltro til. Og det må vi da heller ikke håbem, at de amerikanske vælgere har til de tre klaphat gigantes.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!