Hvad skal vi bruge domstolene til….

..når vi har Peter Skaarup. Han har i forbindelse med frifindelsen af de tre terrormistænkte i Glostrup udtalt, at “Det at de bliver helte i miljøet kan anspore til at fortsætte med deres forehavende” samt at “Nu har de tre jo set, at de kan slippe af sted med det”.

Så det lader altså til, at Peter Skaarup har en viden om, at de tre rent faktisk har forberedt terror. Det kunne han da godt lige have ringet til landsretten og fortalt, så han kunne komme en tur i vidneskranken.

Men det er da godt med den slags udtalelser, der virkelig er med til at skabe respekt om det danske retssamfund.
Men hvis han har ret, og de nu går og forbereder selvmordsangreb eller hvad de har tænkt sig, så bor Peter Skaarup på Havelse Mølle i Frederikssund. Så kan de selv stemme dørklokker.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!