Sportrettigheder – der er noget jeg ikke forstår

Jens Rohde har været ude og sige, at han meget gerne vil have at TV2 radio kan opnå rettigheder til at transmitere fra superligaen. Men så er det lige jeg spørger – hvordan kan man egentlig have rettigheder til at fortælle hvad der sker et mere eller minde tilfældigt sted? Eller er det rettighederne til at høre publikum råbe, når der bliver begået straffe man betaler for?
For man hører jo ikke noget som helst af selve fodboldkampen (medmindre bolden bliver sparket meget hårdt på overliggeren mens publikum er helt stille).

Vil det sige, at hvis man ringer i mobiltelefon under en kamp, så skal man faktisk betale for at sende lyden videre eller hvis man fortæller hvad stillingen er – for det er da præcis den ydelse radioen giver.

Men så kan der da ikke være tvivl om, at næste gang jeg er til superligafodbold (hvad jeg iøvrigt aldrig er) så vil jeg lige få informeret den transmiterende radiostation om, hvad det koster at have rettighederne til at jeg råber fisse midt under kampen. Og det er dyrt kan jeg godt fortælle.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!