Så skete det endelig!!

Jeg har efter 8½ års daglig gang på universitetet formået at aflevere et speciale som de ville godtage, hvormed jeg er langt om længe er blevet cand.polit. Det er sku ikke en helt dårlig følelse når det hele er overstået. Og med 20½ års skolegang bag mig kan jeg også afsløre at jeg ikke rummer mere overhovedet. Det ville i dette øjeblik ikke være muligt at presse et enkelt stykke viden i mig – jeg ved f.eks. ikke hvor nogen af de atten melodi gran prix underfinaler i mindre jyske byer afholdes….

Nå, men hvis man er interesseret i regeringens globaliseringsstrategi, og i hvor høj grad den drejer i retning af en “picking the winners” politik, så er man velkommen til at kigge i mit speciale, der ligger lige her i en fin pdf-fil.

Tags:

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!