Pearl Jam til Danmark!!

Så skete det. For første gang i syv år skal jeg igen se Pearl Jam live på dansk jord. Det bliver den 26. juni i Forum – og billetterne er sikret gennem fanklubben, så alt det praktiske er i orden.

Jeg så dem sidste år i Berlin, og det var en fantastisk oplevelse. Denne gang bliver det dog endnu bedre er jeg overbevist om. Både de danske fans såvel som bandet selv må se det som en helt speciel oplevelse, når de står overfor hinanden for første gang siden ni unge mænd mistede livet næsten præcis syv år tidligere. Det vil med garanti blive en stor følelsesladet oplevelse og et skridt som bandet med garanti har haft svært ved at tage. Men nu er de klar – og jeg vil godt love, at de danske fans også er klar til at byde Pearl Jam velkommen tilbage.

Vi ses!!

Tags:

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!