Amin vs. Owe

I de seneste uger har vi været vidne til udgivelsen af to nye Cd’er. Her tænker jeg på hhv. Amin Jensens It feels right og David Owes Tomorrow. Efter at have set reklamerne for de to Cd’er mindst fyrre gange vil jeg mene at jeg er godt rustet til at lave en lille anmeldelse. De er begge to noget af det ARGESTE MØG man skal lede længe efter. Hvad jeg dog ikke kan fine ud af er, om Amin Jensens tåbelige selvforfattede tekster kan overgå David Owes påtagede følsomhed i de elendigt fremførte uoriginale coverversioner. Hvad for en er dårligst?

Det er vel i princippet også ligegyldigt, for der kan ikke herske tvivl om, at disse to udgivelser må havne på en top-3 over årtiets dårligste CD’er.

Det værste er så bare, at det de kommer til at kæmpe om på hitlisterne er, hvilken af dem der kommer til at ligge under flest juletræer. For så snart man har set nogen i TV, så skal man jo også lige se, om de kan finde ud af at lave musik – men det kan de ikke for satan! Har I da ikke lært noget som helst af David Hasselhoffs karriere?

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!