Vild med…..alt andet end dans

Er jeg den eneste, der virkelig synes at Vild med dans er et forfærdeligt koncept? Jeg er da fuldstændig flintrende ligeglad med, om nogen afdankede halvkendte kan danse tango. Hvis det så bare var de helkendte som Jes Dorph eller Jean-Claude Van Damme. Gert Bo Pedersen og Ole Olsen – for satan da! Det svarer vel til, at man i 1980′ernes udgave af Vild med Dans havde inviteret Stauning og Ole Olsen.

Hvad med os andre, der er så vilde med alle mulige andre ting. Hvorfor skal vi snydes for et program om vores lidenskaber. Hvad med Vild med Traktorer, Vild med Mariager Fjord eller Vild med Lise Lotte Lohmann. Sådanne programmer ville med garanti have en målgruppe der tiltaler reklamefolkene. Jeg ville personligt gerne se Vild med Paw Lagermand (ham den smarte fyr fra Infernal) eller Vild med Ild, hvor kendte danskere skal tænde ild til kendte danske mindesmærker og Andrea Elisabeth Rudolph.

Samtidig bør TV-stationerne dog træde varsomt og undgå programmer, der skræmmer seerne væk. Her tænker jeg på programmer som Vild med Gnags, Vild med kedelige provinsmuseer eller Vild med Als. Så mange muligheder har de, men vi skal altså hver eneste weekend se det danselort. Hvis der så bare var mudder på gulvet…

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!