Så flyt jer dog!

Kender i det ikke fra jer selv. Man går ned af en gågade, og i det fjerne får man øje på en gymnasieelev med en blå trøje og en lille mappe i hænderne. I det øjeblik man begynder at skifte bane, for at undgå hende får hun øje på dig. Man kan se i hendes ansigtsudtryk at hun vil gøre alt for at lægge tacklingen ind på det helt rigtige tidspunkt. Og ligesom man tror man har klaret frisag kaster hun sig nærmest ind foran en, så man næsten ikke kan undgå at smadre ind i hende. Når hun så står plantet foran dig råber hun lige ind i ansigtet på dig: “Dyremishandling?” Der overvejer jeg så nogen gange at sige pænt, ja tak og spørge hende om hun har nogen truede dyr. Men da jeg jo godt ved, det ikke er det hun mener må jeg istedet ud i en talen uden om, som kun satan kan gøre bedre.

Lige meget om man kommer ud af det med at fortælle at man allerede er medlem, at man er påvej til et vigtigt møde selvom man egentlig ikke skal nå noget som helst, ved at fake et pludseligt ildebefindende eller ved bare at råbe: “Jeg gider ikke snakke med dig, flyt dig for helvede” så går man derfra med dårlig samvittighed over ikke at have støttet den gode sag og over at hun vel egentlig ikke havde fortjent at få et spark over skindebenet.

Jeg vil gerne støtte en god sag. Men så skal jeg nok selv finde ud af, hvor og hvornår. Jeg gider ikke blive stoppet i tide og utide af bumsede teenagere, der vil have mig til at skrive under på et girokort til det ene eller det andet. Send mig en folder for satan!
Måske skulle de slå sig sammen med Jehovas vidner og stemme dørklokker sammen. Så kunne man slå på folks samvittighed og samtidig presse en ny trosretning ned over hovedet på folk. Det tror jeg ville være et godt samarbejde. Så håber jeg bare de respekterer mit skilt på døren, hvor der står: “gratisaviser, velgørenhed og misforståede trossamfund, NEJ TAK”

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!