naziarkitekter – Heil

Det var ikke lige dette fagområde at man skulle forvente at møde en spirende nazisme. Og de forstår da at holde deres skjulte verdensorden godt skjult indtil Google Earth lancerede kort over hele verden.

Men nu er arkitekterne altså afsløret.

Og jeg tvivler altså på, at højtlønnede arkitekter har smækket de her bygninger op uden at lave en plantegning over området. Det ville jeg ihvertfald personligt starte med, hvis jeg skulle bygge en villa i Vordingborg. Hvis det er tilfældet at bygningerne ikke er placeret med vilje, så er det ihvertfald ikke arkitekter jeg vil hyre til et byggeprojekt…

Men nu er det ihvertfald fremme i lyset. Så ved vi hvem vi skal holde øje med for at undgå en ny nazistisk verdensorden.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!