Kontakt politiet hvis du ved noget!!

Denne mand har jeg set før. Jeg er rimelig sikker på at han har serveret mig en pizza med rejer og ekstra ost på pizzeriaet på hjørnet mellem Strandboulevarden og Nordre Frihavnsgade. I den forbindelse vil jeg nævne at den faktisk havde fået lidt for meget og derfor var sort både i bunden og på kanterne. Det var jeg på det tidpunkt meget oprørt over.

Men bliver alligevel nød til at aflive alle spekulationer. Jeg har tilgivet ham. Jeg har ikke gået med noget skjult had mod denne mand i mange måneder. Jeg har på ingen måde haft lyst til at pande ham en med hans egen sløje calzone. Og jeg har slet ikke haft nogen intentioner om at bedøve ham med dårlige ansjoser på hans egen pizza og derefter partere ham med en motorsav i en mørk kælder for derpå at smide hans ligdele i Klerkegade. Det har jeg altså ikke.

Det var sku ikke mig der gjorde det.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!