Der er noget om snakken….

Så kører man derudaf på Nørrebrogade og pludselig bliver man stoppet af motorcykelbetjente og en hob af skæggede og læderklædte kæmper. Hvorfor er det lige, at bare fordi Dyrehavsbakken lukker skal samtlige motorcykelfjolser stimle sammen på en af de mest befærdede trafikårer i København?
Jeg har intet imod folk der kører på motorcykel så længe de ikke giver mig dummebøder for at kigge på deres cowboystøvler, men de hører bare ikke hjemme på nørrebrogade. Man skulle tro der var udbrudt borgerkrig og MC’erne ville rydde Nørrebro for shawarma, hvilket iøvrigt ville være synd.
Hvorfor aftaler de ikke bare at mødes på en mark ude på Amager eller i Hedehusene. eller endnu bedre; hvis de mødes lige uden for Bakken tager det kun et par minutter at køre derhen. Og de har en kæmpe parkeringplads med plads til tusindvis af motorcykler.

Hvis de nu fandt en anden løsning så kunne vi andre måske komme hjem på under 50 minutter og uden undskyldende skulle køre slalom i slowmotion gennem vrede, store, læderklædte mænd med en fransk hotdog i hånden og en lunte der er lige så kort som deres hår. Der går ikke ti sekunder mellem man ser én af dem i øjnene og man kan se han tænker: "Dit lille cykelsvin, hvis du så meget som snitter mig med dit ynkelige eksemplar af et transportmiddel så skal jeg satme give dig hjulguf i panden". Og de ser ikke ud som nogen der tænker: "jeg må hellere gå ind til siden, der kunne jo komme en cyklist", nej det er nærmere "hvor er det bredt det her fortov"

Kom væk fra min cykelsti!!! Det ville være meget nemmere hvis i bare kørte direkte til bakken. det går meget stærkere og så kan i mødes derude og kigge på hinandens kværn. Hvis I synes det er fedt.

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!