Go go Mørkøv!!

Så fik jeg min live cykelløbs debut!! Altså som tilskuer.

På hjørnet af Sølvgade og nr. Farimagsgade så jeg de første ryttere køre forbi på mændenes enkeltstart. Det var fanme fedt!! Jeg glæder mig allerede til at gå ned mod Rådhuspladsen senere i eftermiddag, hvor alle de store stjerner kommer rullende!!

Her er et par billeder af totalt ukendte cykelryttere, som jeg fangede i forbifarten. Og så lige michael Mørkøv. Der dog ikke så superhurtig ud…

Go, Michael Mørkøv!! (6. mand på ruten)

Mand nr. 2: Albaneren Tyron Giorgieri

Nr. 3 fra Albanien: Ivan Casas Buitrago fra Columbia

Mit bedste skud so far af Ioannis Tamaroudis fra Grækenland (4. mand)

Pavol Polievka, Slovakiet

Semere Mengis fra Eritrea!!

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!