Helt klar til børnefødselsdag!!

Så er vi ved at være der! Der er blevet bagt pølsehorn. Der er pakket gaver ind. Der er købt ind til grillmad. Der er lavet første del af kagen. Der er ryddet op i det meste af huset. Og der er sat flag op.

Alle sejl er sat til, at lille Vitus bliver fem år i morgen. Det har været lidt stressende at få styr på det hele, men så er det jo dejligt at sidde med benene oppe og tage en slapper, når det er overstået.

Og det mest utrolige er faktisk, at min kone og jeg har haft et forrygende samarbejde om hele opgaveporteføljen. De konkrete opgaver er løst effektivt og helt uden nogen form for uoverensstemmelse. Det er vi ikke vant til her i huset!! Under normale omstændigheder var mindst én af os udvandret i vrede over en eller anden lille detalje, vi ikke lige var helt enige om. Så her går det sgu da meget godt….

Mon ikke det bare er den gode generalprøve til i morgen, hvor vi formentlig springer i luften af vrede, mens hele børnehaven står og måber. Så mon ikke Vitus får en forrygende fødselsdag!

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!