Glædelig jul fra mig til jer…

Er det ikke fint?

Så sidder man her. 33 år gammel og spekulerer over de kommende timers eskalerende julestemning. Mine to børn sover middagslur, og de har egentlig klaret ventetiden fint. Men de skal nu nok komme op i gear i løbet af eftermiddagen – og ende i full scale christmas rage.

Eftermiddagsluren står den på fjernsynskiggeri, en tur i kirke, gaver under træet og så går det ellers løs med hele pakken – ligesom alle jer andre…

Spændingen over, hvilke gaver man får, er de seneste år langsomt gledet i baggrunden og er nu helt afløst af glæden ved stemningen i sig selv og især forventningen til børnenes reaktion på alle de dejlige gaver de får. Og så glæder jeg mig til en god Irish Coffee og en stribe bajere med de små brødre, når ungerne (og formentlig konen) er gået kolde.

Stegen er klar til at komme i ovnen, Ris’a la manden er sat på køl, kartoflerne er skrællet og gaverne er pakket ind. Så nu er der bare ventetid tilbage. for både børn og voksne. Let the games begin…

Jeg håber alle mine gode venner og familie, som jeg ikke er sammen med i aften, hygger sig lige så meget over julen som jeg gør. Må I alle have en fantastisk juleaften, der lever op til lige præcis jeres forventninger. Om det så er saftig and, den nye CD med Rasmus Seebach eller at man ikke kommer til at sidde ved siden af kedelige onkel Keld.

Og send så lige en kærlig tanke eller en hjælpende hånd til de børn og voksne, der sidder strandet i en gymnastiksal i Rønne. Det har de sgu ikke fortjent.

God jul
/Andreas

Tags:

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!