Børns sproglige udvikling forvirrer mig en smule….

Den sidste uges tid har min søn på snart tre startet en sætning med ordene “Far, i går….” og så fortæller han et eller andet, som bestemt ikke skete i går.

Det handler f.eks. om, at han for en uge siden blev bange for nogen vikinger, der spillede sækkepibe i et butikscenter i nordvestsjælland (hvilket man helt isoleret set godt kan undre sig bare en lille smule over), at vi havde glemt at tage penge med til børnehavens sommerfest for 1½ måned siden, så han ikke kunne få en sodavand eller at han for tre uger siden var i biografen og se Peter Pedal med hans ven Oscar (en oplevelse jeg kun kan fraråde andre forældre til ca. 3-årige, medmindre de har snacks nok med til at pacificere barnet i samtlige 85 minutter). Og samtlige oplevelser foregik altså ifølge sønnike i går. Og jeg fortæller ham hver gang, at det altså ikke var i går men for lang tid siden. Det er sgu noget besynderligt noget – men han mener jo nok bare engang…

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!