Status over barselsorlov – nu med fædregruppe

Jeg har tidligere brokket mig over, at det offentlige diskriminerer mænd ved ikke at sammensætte fædregrupper med mænd, der er på barsel. Denne kritik må jeg nu æde i mig igen, da vores sundhedsplejerske netop har sammensat en fædregruppe af fire mænd fra Albertslund (og deres børn går jeg ud fra).

Det kan så undre, at sundhedsplejersken i albertslund har den politik, at de ikke bruger email. Og da hun så valgte skrive mit postnummer forkert på indkaldelsesbrevet, vidste noget om det, før det første møde var overstået. Jeg er dog nu kommet i kontakt med de fire herrer. Dem skal jeg mødes med i næste uge, og det bliver fedt at møde nogen ligesindede, som man kan tale om fodbold, biler og bryster med. Og jeg håber de snart vil komme og prøve min bar. Jeg ved så ikke lige, om de skal tage deres børn med den dag….

Og må jeg så opfordre at man i det offentlige begynder at tage emailen til sig. Det er sgu egentlig meget smart, og man sparer en masse penge på porto!

About Andreas

Jeg ejer denne side!! Men du må gerne være med. Bare giv den gas!!